360 fokos segítség egyéni, mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

webdesign

Webdesign, weboldal készítés

Vállalkozása sikerének folyamatos növelése érdekében ma már nem elegendő csupán egy szépen felépített, harmonikus színpalettával rendelkező weboldal. A egyedi design mellett reszponzív honlapjának beépített webergonómiai elemeket kell tartalmaznia az ügyfélelégedettség érdekében, továbbá olyan keresőoptimalizált tartalommal szükséges megjelennie, amely a Google találati listában kiemeli Önt a tömegből!

Az Ön vállalkozása is megérdemli, hogy olyan minőségi weboldallal rendelkezzen, amely a fenti követelményeknek 100%-ban megfelel, és így valóban hű társa lehet sikerességének maximalizálásában.

Arculattervezés

Kisarculat tervezése

A kisarculati elemek (úgymint logó, névjegykártya, levélpapír, boríték stb.) sokszor vállalkozásának elsődleges hírnökei, amelyek nagyban befolyásolhatják az Önről és tevékenységéről alkotott képet.

Gyakori, hogy potenciális ügyfelei vagy leendő céges partnerei első körben ezeken az analóg csatornákon keresztül találkoznak az Ön által képviselt márkával, így mindenképp javasolt ezen anyagok megtervezését is szakemberre bízni.

Legyen előrelátó, és már vállalkozása indulásakor rendelkezzen a profizmusát és egyediségét kifejező kisarculati csomaggal!

Social media

Virtuális Asszisztencia

Működő vállalkozása életében már Ön is számos olyan, nem várt operatív, adminisztrációs (pl. adatrögzítés, adatelemzés, kimutatás vagy prezentáció készítés) feladattal vagy azonnali online marketing tevékenységet (pl. social media felületeken való megjelenés) igénylő piaci változással szembesülhetett, amellyel a kezdetekkor egyáltalán nem vagy épp kismértékben számolt. Ilyenkor vállalkozása olyan többlet terheket róhat Önre nem csak aktuálisan, hanem hosszú távon is, amelyek felemészthetik az Ön energiatartalékait, és csökkenthetik motivációját.

Fontos tudnia, hogy nincs egyedül! Virtuális asszisztensként, olyan tapasztalt, megbízható, alapos és hatékony munkaerőt kaphat, amely átsegíti Önt a nehezebb időszakokon.

Kérem, hogy a személyre szabott árajánlat érdekében a választott szolgáltatás(ok) kapcsán a lehető legpontosabban legyen kedves leírni elképzeléseit, igényeit. Így Önnek is lehetősége nyílik részletesen átgondolni, hogy milyen célokat szeretne elérni rövid és hosszú távon az együttműködésünk során!

Tervezzen velem!

Kunné Nagy Renáta (Rena)

mobil: +36 30 856 5944

Email-cím: info@krena.hu

Várandósságom miatt – előreláthatólag – 2023. januárig új projektet nem tudok vállalni!

Amennyiben úgy látja, hogy együttműködésünk sikeres lehetne, és az adott projekt kivitelezése a fenti időpontot követően is megfelelő lenne az Ön számára, úgy kérem, a megadott elérhetőségeken bátran keressen!

Kötelező mező

Copyright © Kunné Nagy Renáta,
KRENA webdesign | Minden jog fenntartva 2021 -